Bästa korven i Västervik!

Verkligen trevligt alla nära och kära vänner och bekanta att ni glanar in här på min sida på internet nu igen. Välkomna gott folk och till ytterligare ett inlägg som kanske kommer att göra er hungriga? Jag har haft en hobby det senaste. Det är att äta mig igenom ett antal restauranger eller gatukök och så har jag gjort en lista i fallande ordning där det bästa stället är på plats ett och så vidare. Och på första plats kommer Korvmoppen! Detta ställe för en god lunch i Västervik har verkligen fått mig på fall. Jag är faktiskt lite förälskad i det här stället som serverar de mest utsökta korvar och olika tillbehör, deras egen hemlagade senap är helt klart i en egen klass för sig. I det här laget på elitnivå, finns det inte många restauranger eller matställen men Korvmoppen är definitivt ett av dessa ställen som kvalar in i A-laget.  

 

Korvmoppen säljer kvalitetskorv på Spötorget i skärgårdsstaden Västervik. Deras egentillverkade Moppesenap har jag redan berättat om, den måste avsmakas. Deras färdiga korvlådor är också riktigt bra för de kan man ta med sig hem till kalaset eller så gör man som jag gjorde nu under sportlovet. Köper en låda och tar med sig ut i skogen. Både barn och vuxna uppskattar de här korvlådorna. Jag kände bara att jag måste få tala med er om Korvmoppen. Även idag ska jag dit och äta en god lunch här i Västervik. Det är några timmar kvar. Det vore trevligt om ni skrev något i kommentarerna när ni varit där och ätit, om hur nu tyckte att det smakade. Ja det riktigt vattnas i munnen redan nu när jag funderar på vad jag ska köpa mig för gott idag!