En riktigt bra salladsbar i Växjö!

God morgon på er och välkomna in till min blogg som jag hoppas ni ska tycka om. Idag tänker jag berätta för er om vilket fint ställe jag och mina jobbarkompisar gick till häromdagen när vi skulle äta lunch. Vi var flera stycken som skulle äta så här behövde vi finna ett place som förutom att de givetvis skulle servera goda sallader och baguetter, också kunde ta emot många. Jag talar om Avo Salladsbar som är en salladsbar i Växjö. Vi beställde olika slags sallader, några tog baguetter och alla sa samma sak – det smakade fantastiskt! Det var första gången som jag var här, men helt klart inte den sista! Jag blev väldigt imponerad av det breda utbudet av sallader och baguetter och goda drycker som finns på den här salladsbaren. Jag trodde det skulle bli svårt att bestämma vilken sallad jag skulle välja, så fel jag hade! Jag fick ju plocka själv ifrån den dignande salladsbuffén och plocka åt mig av det som jag ville ha. Jättebra tycker jag. 

 

Jag ser att det är många som har efterfrågat bra matställen och till er som söker efter ett sådant i Växjö, eller närmare bestämt en salladsbar i Växjö, vill jag verkligen rekommendera er att gå till Avo Salladsbar. För egen del så tycker jag det är viktigt att försöka leva hälsosamt. Allt för många restauranger serverar helt felaktigt sammansatt kost som består av för hög halt fett och socker, inte bra att käka på sådana ställen alltför ofta. På Avo Salladsbar däremot är det som serveras riktigt bra näringsmässigt för kroppen, så det passar alla er som söker en sundare livsstil! Det är ju precis ett sådant här ställe som även jag har efterfrågat så hit kommer jag att gå fler gånger. Kanske syns vi där, det hoppas i alla fall jag!