Kungens restaurang är verkligen ett trevligt ställe!

Hej alla fina och fantastiska vänner. Jag hoppas att ni har haft en riktigt fin dag så här långt, och att ni fått träffa många trevliga människor under dagen? Jag och min man bestämde oss för att ta ledigt några timmar ifrån all jobbig renovering i huset vi nyss flyttat in i, och gå ut och äta en riktig god middag på en restaurang i Åmål. Vi gick till ett ställe som heter Kungens restaurang och detta trevliga ställe tänkte jag mig att rekommendera. Här avnjöt vi en riktigt fin middag i lugn och ro. Vi tycker om att gå ut och äta, och vi återvänder gärna till de ställen som vi anser vara i absolut toppklass, och denna restaurang är ett sådant ställe.  

 

Först hörde jag talas om Kungens restaurang i fikarummet på jobbet. Där brukar det diskuteras flitigt om vad som har varit på gång det senaste. Det var en jobbarkompis som var helt lyrisk över det här stället. Hon berättade i väldigt positiva ordalag om Kungens restaurang och det lät ju väldigt bra, så jag och gubben vi tänkte, att dit går vi och käkar. Här har jag varit några gånger nu, och återvänder som sagt mer än gärna. Det finns många rätter att välja på ifrån jordens alla hörn och all mat är vällagad av de finaste råvarorna. Den vackra och gemytliga miljön inne på restaurangen gör att man gärna vill sitta här och njuta av maten länge. Kungens restaurang är väl värt ett besök det tycker jag verkligen. Visst har vi en och annan restaurang i Åmål, men uppriktigt sagt så tycker jag nog att den här är den bästa. På fredag ska jag och några tjejer på jobbet gå hit “after-work”. Då hade vi tänkt oss något starkt i glasen och varsin pizza.