Hit går jag när jag vill fixa mina naglar

God förmiddag på er, idag ska jag ge er ett otroligt tips om ett företag som jobbar med naglar i Varberg. Det är Salong Bonaberg dagens inlägg ska handla om, en salong som jag vände mig till när jag ville ha hjälp med nagelvård. Om du skulle ha ett intresse för dem kan du sedan läsa mer här.

Av hygieniska skäl har jag vanligtvis inte långa naglar eftersom jag jobbar på en restaurang och hanterar mat varje dag, vi har som regel att inte ha långa naglar eller nagellack. Men ibland vill man vara lite festlig och extra fin, vid dessa tillfällen är långa och fina naglar en del av helheten. Första gången jag vände mig till Salong Bonaberg för att fixa mina naglar i Varberg var när jag skulle på semester utomland i tre veckor. Eftersom jag var ledig så pass länge kunde jag passa på att fixa mina naglar för att känna mig extra fin, anledningen till att jag gick till en salong var för att jag ville göra en nagelförlängning eftersom mina naturliga naglar var väldigt korta. Att ha långa och fina naglar är viktigt för mig men eftersom jag jobbar med det jag gör kan jag inte känna den skönheten så värst ofta, så när tillfället kommer tar jag verkligen möjligheten att fixa naglarna mer än vanligt. Varje gång jag vill få mina naglar fina går jag till Salong Bonaberg eftersom de verkligen är experter på naglar, jag kan därmed även rekommendera er att gå dit för att fixa era naglar i Varberg.