Restaurang Ryda Lunch och Catering AB

Välkomna hit in till den här bloggen och som ni trogna läsare känner till så brukar jag mest skriva om matlagning. Mycket mat har jag lagat och jag brukar dela med mig av mina bästa recept till er. Det är så roligt när ni kommenterar de recept jag har lagt ut. Ni kommer med både ris och ros och jag lovar, jag lyssnar och tar till mig! Ibland är det väldigt skönt att ta ledigt ifrån spisen och det är precis vad jag gjort när jag beställde catering i Kungsbacka av ett företag som heter Restaurang Ryda Lunch och Catering. Jag ville inte bränna ut mig inför det stundande kalaset och för en gångs skull gjorde jag det riktigt bekvämt för mig själv när jag beställde denna catering i Kungsbacka. 

 

Jag älskar att baka och laga mat och bjuda in vänner både på kaffekalas eller vanliga kalas med bord som dignar av inbjudande maträtter. Men det är ett väldigt jobb och slit i köket och verkligen inte särskilt roligt när alla stekpannor och grytor med mera ska diskas. Nu när jag beställde catering ifrån Restaurang Ryda Lunch och Catering så gjorde jag det verkligen bekvämt för mig själv. Men vet ni vad, maten smakade fantastiskt och när gästerna väl kom så hade kände jag mig dessutom pigg och utvilad. Jag kommer definitivt att beställa catering i Kungsbacka fler gånger. Har ni inte provat det här med catering förut vill jag verkligen rekommendera er att göra detta ifrån denna restaurang. Från det ena till det andra; jag ska baka en kladdkaka nu i eftermiddag utifrån en egen idé som jag har i huvudet. Blir det lyckat lovar jag att lägga ut receptet här på bloggen!